Fysiotherapie 2017-06-21T07:24:59+00:00

Project Description

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Heeft u problemen met het bewegen van uw lichaam? Bijvoorbeeld door rugklachten, of pijn in een gewricht. Belemmeren uw klachten u tijdens uw werk of het huishouden? Dan helpen wij u met fysiotherapie weer vrijuit bewegen.

Fysiotherapie is een behandelmethode gericht op alle onderdelen van uw lichaam die betrokken zijn bij beweging. Zoals uw gewrichten, spieren, zenuwen, hart en longen. De belastbaarheid hiervan is niet altijd in balans met de mentale en fysieke belasting die u hier in uw dagelijks leven van vraagt.

Als fysiotherapeut onderzoeken wij de oorzaak van deze disbalans. Werken uw spieren goed samen? Kunnen uw gewrichten vrijuit bewegen? Heeft u stress?

Is de oorzaak voor u en ons duidelijk? Dan herstellen we de balans met onze behandeling. Heeft u bijvoorbeeld pijn in uw rug door een verkeerde werkhouding? Dan leren wij u slimmer bewegen. Voelt uw knie niet stevig tijdens het sporten? Met stabiliteitstraining leert u uw spieren sneller en krachtiger aan te spannen. Aanvullende geven wij u concreet advies over hoe uw klacht is ontstaan. Hoe wij u kunnen helpen. Wat u zelf kan doen en hoe u herhaling voorkomt.

Onderzoek

Wij zijn benieuwd naar uw klachten en naar hoe uw lichaam beweegt. Hiervoor onderzoeken wij uw houding en de bewegingen in uw gewrichten. Na een uitgebreide intake en uitleg van uw klacht zullen wij zo snel mogelijk starten met het behandelplan. Indien uw klachten buiten het gebied van de fysiotherapie vallen sturen wij u naar een andere discipline door, die u verder kunnen helpen.

Behandeling

U en uw klacht zijn uniek. Onze aanpak dus ook. Wilt u na uw behandeling weer zelfstandig uw boodschappen kunnen doen? Of wilt u weer meespelen met uw voetbalteam? In samenwerking met u willen wij realiseren wat u op vastgestelde momenten bereikt wil hebben. Met een actieve behandeling leggen wij uit wat wij doen en ondersteunen u bij wat u zelf kunt doen. Metingen helpen uw resultaat zichtbaar maken en geven uw behandeling een duidelijk begin en eindpunt.

Afsluiting

Wij zijn tevreden als u dat ook bent. Op gestelde tijdens analyseren we het effect van uw behandeling. Wat hebben we bereikt? En op welke manier? Hebben we ons doel gehaald en kunt u weer vrijuit bewegen? Dan sluiten we uw behandeling af en wensen u toe dat u actief in beweging blijft.

Fit Fysio Company
Randstad 21-20
1314 BM Almere

T: 036-5259671
E: info@fitfysiocompany.nl

Maak een afspraak

Wanneer u de onderstaande gegevens volledig invult en het formulier verstuurt. Dan nemen wij op korte termijn contact met u op.